TalentPiper

Med TalentPiper fra TS får rekrutteringsbranchen endelig en løsning udviklet med netop deres behov for øje. Løsningen binder hele forretningsmodellen sammen ved at skabe naturligt link mellem; kunde, projekt, kandidatur, kandidat og økonomi.

MODERNE REKRUTTERINGSSOFTWARE

CRM, Rekruttering og CV-bank i én samlet løsning

TalentPiper adskiller sig fra konkurrerende løsninger ved at være udviklet med særligt fokus på rekrutterings-virksomheder. Applikationen er udviklet i samarbejde med Rekrutteringsfirmaer, som gennem årene har anvendt flere forskellige konkurrerende løsninger, men uden at opnå fuldt udbytte. Det skyldes dels at mange systemer er udviklet specifikt til HR-afdelinger og dermed ikke skaber den nødvendige sammenhæng på tværs af forretningen, som med rette kan forventes af moderne rekrutteringssoftware.

TalentPiper Dashboard

TalentPiper – Moderne rekrutteringssoftware

TalentPiper - Responsive design
FEATURES

Centrale funktioner

Applikationen binder hele forretningsmodellen sammen, idet den kombinerer følgende centrale dimensioner, som er nødvendige for effektivt at styre processerne omkring; salg, search og rekruttering, kandidat-håndtering, økonomi og nøgletal:

  • Kandidatbase (CV Bank)
  • Rekrutteringsprocessen
  • CRM (Customer Relations Management)
  • Annonce oprettelse og publicering
  • Faktureringsgrundlag
KANDIDATBANK

TalentPiper CV Bank

TalentPiper’s kandidatbank er kendetegnet ved en robust og skalerbar database struktur, som kan tilpasses den enkelte virksomhed. Ved at introducere kandidatur som bindeled mellem rekrutteringsprojekter (stillinger) og kandidater opnås et meget bedre match med den virkelighed, der gør sig gældende i branchen.

En af de helt centrale fordele i TalentPiper, er den avancerede fritekstsøgning. Ved hjælp af en intelligent transskriptions-motor (OCR) og rettighedsstyring, producerer TalentPiper ”Google-lignende” søgeresultater ud fra oplysninger registreret på kandidaten og i dokumenter tilknyttet denne. TalentPiper hjælper jer således med at tvinge reel værdi ud af kandidatbasen.

TalentPiper CV-Bank

TalentPiper – Moderne rekrutteringssoftware

Få glæde af 1-klik publicering via foretrukne kanaler som fx: Jobindex, IT Jobbank, Stepstone og Jobnet.
REKRUTTERING

Rekrutteringsprocessen

I TalentPiper er omdrejningspunktet kunden og rekrutteringsprojekter vil som udgangspunkt altid være knyttet til en kunde. Når du opretter et nyt projekt, på en kunde, udfyldes relevante detaljer omkring projektet og processen kan begynde. Afhængigt af hvordan man som rekrutteringsvirksomhed er organiseret kan man vælge at arbejde i teams på de enkelte projekter, således at alle involverede kan agere på projektet i forhold til oprettelse af annoncer, screening, samtaler, evaluering af kandidater osv. Et projekt er dog altid tilknyttet en ansvarlig konsulent.

CUSTOMER RELATIONS

CRM med mulighed for specialtilpasning

TalentPiper CRM er stedet hvor du opretter og vedligeholder kunderelationer, håndterer og automatiserer salgsprocessen og løbende kan følge med i hvordan virksomheden performer i forhold til målsætningen, som helhed eller fordelt på konsulenter. Som standard arbejdes der med en simpel lifecycle-model: Lead > Kunde > Ex kunde. Denne kan justeres efter behov, så systemet afspejler virksomhedens ”fysiske” salgsproces.

TalentPiper CRM

Alle de nødvendige funktioner til overholdelse af GDPR

Samtykke

Opbevaring af samtykke

Indhent og opbevar digitalt samtykke på kandidater, der til en hver tid kan trækkes tilbage. Giv kandidater adgang til egne data. Det styrker datakvalitet og letter
vedligehold at leve op til reglerne.

Automatiske sletterutiner

Automatiske sletterutiner

Opbevar kun data på personer, som har givet samtykke hertil og kun så længe at samtykket består. Automatiske sletterutiner sørger for løbende housecleaning . Så har I den hovedpine mindre.

Hosting og backup

Hosting og backup i EU

Alle data og backups opbevares krypteret i redundant miljø indenfor EU. Vi hoster kun i datacentre, som lever op til alle moderne sikkerhedsstandarder og databeskyttelseskrav.

Hjælp dine kunder med at tiltrække de største talenter

Få en gratis demo og se hvordan TalentPiper kan hjælpe din organisation med at opbygge stærke kunderelationer, organisere og automatisere rekrutteringsprocessen, tiltrække og engagere de bedste talenter og levere en endnu bedre service til jeres kunder.