Træning

TS Uddannelse og certificering

For at sikre succes for vores partnere og kunder tilbyder TS en række uddannelseskurser, der giver dig værdifuld indsigt i næste generation af udviklingsplatforme (Enterprise LCAP’s) bedre kendt som low- og no-code platforme. Hvert kursus er designet til at give deltagerne den viden og/eller de færdigheder, der skal til for henholdsvis at evaluere platformsudbuddet, at udvikle robuste forretnings applikationer og workflows, at implementere og udnytte fordelene ved no-code i egen organisation.

Med erfaringerne fra hundredvis af implementeringer og udviklingsprojekter af alle størrelser og kompleksitetsniveauer inspirerer vores agile tilgang til handling, fremskynder brugeradoption, nedbryder barrierer og baner vejen for succes.

Kursus formater

TS kurser varierer fra inspirerende introduktion til low- og no-code verden til avanceret kompetence orienteret træning målrettet Citizen Developers, softwareudviklere og interne IT-teams. Kurserne leveres i forskellige formater, herunder personlige og virtuelle læringsoplevelser og on-demand tutorials for såvel partnere som kunder. Vælg dit kursus nedenfor, så er du godt på vej til at udvikle dine no-code færdigheder.

No-code Introduction

No-code Introduction

På No-code Introduction kurset tager vi et kig på fremtidens udviklingsteknologier og lærer at identificere den rette platform.

Citizen Developer - Basic

Citizen Developer – Basic

På Citizen Developer Basic kurset lærer du at designe og implementere simple applikationer på TS No-code Platform.

Citizen Developer - Advanced

Citizen Developer – Advanced

På Citizen Developer Advanced kurset dykker vi ned i mere avancerede funktioner som MitID, DocuSign, MFA mv.