Citizen Developer Days

Citizen Developer Days

Citizen Developer Days er et initiativ, der har til formål at hjælpe Citizen Developers og udviklere hos henholdsvis partnere og kunder ved at give dem en mulighed for at få gratis hjælp til mindre justeringer af eksisterende applikationer eller inspiration til igangværende og nye digitaliseringsprojekter på TS No-code Platform.

Henover året arrangerer vi 6 Citizen Developer Days, hvor man gratis kan møde op og få inspiration og hjælp til konkrete udfordringer. Der vil der være mulighed for at tilmelde sig et formiddags-spor fra kl. 09:00 – 12:00 og/eller et eftermiddags-spor fra kl. 13:00 til 16:00 alt efter behov.

Den næste i rækken er sat i kalenderen tirsdag den 8. december 2020. Af hensyn til plads, og tid til den enkelte, kan der pr gang deltage max 4 personer. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Deltagere skal tidligere have deltaget på et TS Citizen Developer kursus eller have tilsvarende erfaring med brugen af TS No-code Platform.

Forplejning

Vi sørger for kaffe og vand dagen igennem. For deltagere, der er tilmeldt formiddags-spor vil der desuden være frokost ca. kl. 12:00, mens der for deltagere tilmeldt eftermiddags-spor serveres kage ca. kl.15:00.

Citizen Developer Days 2020

Tirsdag 6. oktober 2020
Tirsdag 8. december 2020

Sted:
Tempus Serva
Blokken 15
3460 Birkerød (gratis parkering)

Pris:
Gratis

Medbring:
Laptop, strømforsyning og brugernavn/adgangskode til egen Tempus Serva instans.

Tilmelding

5 + 3 =