Citizen Developer Days

Citizen Developer Days

Tempus Serva introducerer et nyt koncept, som vi kalder Citizen Developer Days. Det går i al sin enkelthed ud på at Citizen Developers og udviklere hos henholdsvis partnere og kunder får mulighed for at få gratis hjælp til småjusteringer af eksisterende løsninger eller inspiration til igangværende / nye digitaliseringsprojekter på TS No-code Platform.

Henover året arrangerer vi 6 Citizen Developer Days, hvor man gratis kan møde op og få inspiration og hjælp til konkrete udfordringer. Der vil der være mulighed for at tilmelde sig et formiddags-spor fra kl. 09:00 – 12:00 og/eller et eftermiddags-spor fra kl. 13:00 til 16:00 alt efter behov.

Den første i rækken er sat i kalenderen tirsdag den 6. oktober 2020. Af hensyn til plads, og ikke mindst tid til den enkelte, kan der pr gang deltage max 4 personer. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Deltagere skal tidligere have deltaget på et TS Citizen Developer kursus eller have tilsvarende erfaring med brugen af platformen.

Forplejning

Vi sørger for kaffe og vand dagen i gennem. For deltagere, der er tilmeldt formiddags-spor vil der desuden være frokost ca. kl. 12:00, mens der for deltagere tilmeldt eftermiddags-spor serveres kage ca. kl.15:00.

Citizen Developer Days 2020

Tirsdag 6. oktober 2020
Tirsdag 8. december 2020

Sted:
Tempus Serva
Blokken 15
3460 Birkerød (gratis parkering)

Pris:
Gratis

Medbring:
Laptop, strømforsyning og brugernavn/adgangskode til egen Tempus Serva instans.

Tilmelding

9 + 13 =