Udvalgte Kunder

Advalight

Advalight blev etableret i 2006 som et innovations-projekt baseret på to fremtrædende forskeres ideer indenfor banebrydende laserteknologi. Siden har projektet udviklet sig til en virksomhed, der udvikler og producerer medicinske laserapparater af høj kvalitet. Virksomheden har hovedkontor i København. Teknologien markedsføres globalt under navnet AdvaTx® – og anvendes til behandling af hudsygdomme og hudproblemer. Advalight anvender en specialudviklet løsning til kvalitetsstyring.

Link til case

LEO Pharma

LEO Pharma udvikler, producerer og markedsfører medicin til dermatologiske og trombotiske patienter i mere end 100 lande verden over. LEO Pharma har egen salgsstyrke i 61 lande og ca. 5.000 medarbejdere på verdensplan. De seneste år har LEO Pharma benyttet en løsning fra Tempus Serva til at håndtere indsamling af data og rapportering af transfer pricing til skattemyndighederne i en række lande.

Link til case

Willis Towers Watson

Willis Towers Watson

Willis Towers Watson er en ledende rådgivningsvirksomhed, der hjælper virksomheder over hele verden med at konvertere risiko til vækstpotentiale. Med rødder tilbage til 1828 og mere end 40.000 medarbejdere på verdensplan servicerer Willis kunder i mere end 140 lande. Willis Towers Watson har over 100 TS løsninger kørende i deres miljø, der spænder fra mobil registrering til risikovurdering og rapporterings løsninger designet til specifikke formål. Willis Towers Watson har egne udviklere, der nemt og hurtigt kan udvikle nye løsninger til forretningen.

Link til case

 

Dansk Fjernvarme Handelsselskab

Dansk Fjernvarme Handelsselskab

DFH er et non-profit andelsselskab under Dansk Fjernvarme. Formålet med DFH er, at hjælpe medlemsselskaberne med at løse forskellige opgaver, der kan aflaste medarbejderne i hverdagen, så de kan fokusere på den primære driftsopgave – at levere varme til fjernvarmekunderne. På den baggrund har DFH i samarbejde med TS udviklet en service portal, samt en række specialiserede ydelser der hjælper selskaberne med at leve op til myndighedskrav og optimere kompetence- og resurseudnyttelsen bedst muligt

DSB

DSB er dybest set et tilbud om et lift. Til Korsør, Kolding eller Klampenborg. Det er også et tilbud om at være sammen med os andre – i stedet for at køre for sig selv. Med ikke mindre end 11.670 togafgange om dagen mellem 298 stationer, servicerer 7.400 medarbejdere dagligt de kollektivt rejsende i hele Danmark. Kravene til sikkerhed og kvalitet er tårnhøje, og derfor skal DSBs tog til regelmæssige eftersyn. Det kræver et system, der kan understøtte en produktion med mange varianter, hjælpe med at prioritere opgaver relativt til aktuelle behov, og sikre nøjagtig dokumentation for hele processen.

Link til case

Optikerforeningen

Optikerforeningen er en brancheforening for optikere og optometrister. Foreningen arbejder for, gennem kontinuerlig uddannelse af danske optikere og optometrister, at sikre den bedst mulige synspleje for befolkningen. Al information om efteruddannelse, kurser mv. opbevares i en central database. Af hensyn til sikkerheden i forhold til personfølsomme data, håndteres adgang og rettigheder for de forskellige interessenter i en Tempus Serva løsning. Adgang til løsningen er beskyttet med NemID.

Link til case

 

Københavns Kommune

Københavns Kommune, der er Danmarks folkerigeste kommune, omfatter den centrale del af landets hovedstad, store dele af Amager, men eksklusive Frederiksberg. Kommunen beskæftiger mere end 40.000 mennesker og er dermed landets næststørste offentlige arbjdsgiver, kun overgået af staten. Københavns Kommune anvender en Tempus Serva løsning til håndtering af billedmateriale, samt koordinering med fotografer.

Til at begynde med havde vi data liggende i en Access database, og det fungerede egentlig meget godt. Vi havde dog en bekymring omkring sikkerheden. Samtidig ville vi gerne gøre det muligt for kursusudbydere, at få adgang til at indtaste oplysninger om medlemmernes kurser i systemet. Dermed ville vi kunne spare vores sekretariat for at skulle stå for al indtastning
Per Michael Larsen

Formand, Optikerforeningen

Trafikselskabet Movia
Ørsted

Klar til at komme i gang?

Prøv Tempus Serva gratis i 30 dage og oplev hvad digitalisering og automatisering kan gøre for din forretning.