Forretningsapplikationer

Tempus Serva har udviklet en række “Custom-off-the-Shelf” applikationer. Dvs. løsninger, der er lige til at tage i brug, men samtidig rummer rige muligheder for specialtilpasning. Det er vores erfaring at standardsystemer næsten altid tvinger forretningen til at gå på kompromis. Men sådan behøver det ikke at være.

GDPR Process Management

Med GDPR Process Management (GPM) kan du sikre, at behandlingen af persondata sker i overensstemmelse med forordningen. Løsningen automatiserer processer, der
 gør virksomheden i stand til nemt at efterleve registreredes centrale rettigheder.

TalentPiper

Med TalentPiper får rekrutteringsbranchen endelig en løsning udviklet med netop deres behov for øje. Løsningen binder hele forretningsmodellen sammen ved at skabe naturlig sammenhæng mellem; kunde, projekt, kandidatur, kandidat og økonomi. Få mere værdi ud af jeres Kandidatbase, ved hjælp af effektiv dokument-indeksering og “Google like” fritekstsøgning.

Klinisk Registrering

En samlet løsning til håndtering kliniske data og eller kliniske studier. Løsningen inkluderer al den nødvendige funktionalitet til at facilitere rettighedshåndtering, Patient Reported Outcome Measures (PROM). Løsningen kan anvendes af forskellige faggrupper, og kan tilpasses specifikt til eksempelvis; læger, sygeplejersker på sundhedscentre, klinikker og hospitaler.

Elevlog – Den digitale køreskole

Elevlog er en løsning specialudviklet til køreskoler, der digitaliserer håndteringen af hold, elever og lektionsplaner. Applikationen er udviklet i samarbejde med relevante interessenter, for at sikre brugervenlighed, transparens og konsistens i køreuddannelsen og for til enhver tid at leve op til gældende lovgivning. Elevlog eliminerer det administrative bøvl med fysiske lektionsplaner og nedbringer risikoen for snyd. Det giver den motorsagkyndige sikkerhed for at oplysningerne i systemet er fyldestgørende og korrekte.