Forretningsapplikationer

Tempus Serva har udviklet en række “Custom-off-the-Shelf” applikationer. Dvs. løsninger, der er lige til at tage i brug, men samtidig rummer rige muligheder for specialtilpasning. Det er vores erfaring at standardsystemer næsten altid tvinger forretningen til at gå på kompromis. Men sådan behøver det ikke at være.

LES Whistleblowerordning

LES Whistleblowerordning gør det nemt at tilmelde sig en af markedets stærkeste og mest konkurrencedygtige ordninger, som tilpasses den enkelte virksomhed under selve tilmeldingen. Vær på forkant med de kommende lovkrav og gør din virksomhed, jeres medarbejdere og jeres omdømme en tjeneste i samme ombæring. Tilmeld dig via linket nedenfor eller kontakt en af Lund Elmer Sandagers eksperter for en uforpligtende drøftelse af jeres behov og muligheder.

GDPR Process Management

Med GDPR Process Management (GPM) kan du sikre, at behandlingen af persondata sker i overensstemmelse med forordningen. Løsningen automatiserer processer, der
 gør virksomheden i stand til nemt at efterleve registreredes centrale rettigheder.

TalentPiper

Med TalentPiper får rekrutteringsbranchen endelig en løsning udviklet med netop deres behov for øje. Applikationen binder hele forretningsmodellen sammen ved at skabe naturlig sammenhæng mellem; kunde, projekt, kandidatur, kandidat og økonomi. Få mere værdi ud af jeres Kandidatbase, ved hjælp af effektiv dokument-indeksering og “Google like” fritekstsøgning.

Klinisk Registrering

En samlet løsning til håndtering kliniske data og eller kliniske studier. Løsningen inkluderer al den nødvendige funktionalitet til at facilitere rettighedshåndtering, Patient Reported Outcome Measures (PROM). Løsningen kan anvendes af forskellige faggrupper, og kan tilpasses specifikt til eksempelvis; læger, sygeplejersker på sundhedscentre, klinikker og hospitaler.