Om Tempus Serva

Arbejdet betyder noget. Det er her vi bruger en tredjedel af vores liv og fremtidens arbejdsplads skal være et godt sted at være. Vi er dedikeret til at realisere dette for mennesker overalt. Derfor sætter vi brugerne i centrum for alt, hvad vi gør.

Specialtilpasning. Den nye standard.

Vi mener, det er på tide, at anerkende det faktum, at one-size sjældent passer nogen. De mest succesfulde virksomheder har opnået deres succes, fordi de er anderledes. Anderledes på en måde, som deres kunder finder relevant.

Vores mission er at tilbyde intuitive forretningsapplikationer, der er skræddersyet til at opfylde specifikke operationelle behov og afspejle virksomhedens differentiering og relevans, så den unikke kunderejse kan bestå, også i den digitale verden.

Hvordan er Tempus Serva anderledes?

Tempus Serva er anderledes på flere områder.

Genkendelighed og effektivitet
Verden som du kender den. Bare digitalt. Tempus Serva applikationer tager afsæt i forretningsmodellen eller processer du allerede kender og forstår, for at reproducere dem digitalt. Hvert trin i en proces, der ikke kræver menneskelig interaktion, kan automatiseres for at øge effektiviteten og/eller eliminere menneskelige fejl.

Brugeroplevelsen
Brugerne venner sig hurtigt til de intuitive applikationer, der sikrer en indbydende og ligefrem brugeroplevelse. Forretningsapplikationer bør ikke være overvældende. Standardsystemer lider ofte af funktions-overflod, hvilket resulterer i en unødigt stejl indlæringskurve, manglende produktivitet og i sidste ende en dårlig brugeroplevelse. Start småt og udvid over tid i takt med at virksomheden og behovet vokser.

Praximity™ – Udvikling helt tæt på forretningen
Den robuste, komponent-baserede udviklingsplatform, gør det muligt at digitalisere og automatisere forretningsprocesser hurtigere end nogensinde. Ved at nedbryde processer og opgaver i logiske steps og sammenkæde disse med relevante datakilder, kan selv komplekse forretningsprocesser digitaliseres på få dage eller timer sågar.

I skyen eller lokalt
TS-applikationer kører ubesværet i skyen eller lokalt. Det er op til dig at vurdere, hvad du er mest komfortabel med. Alt, hvad der kræves for at køre højtydende, specialtilpassede applikationer, er en simpel stak: En Linux (anbefalet) eller Windows-server, med MySQL, Java 8 eller nyere, Tomcat og Tempus Serva.

Højt udbytte. Lav risiko.
Virksomheder, der gør brug af interne ressourcer til at udvikle specialtilpassede løsninger til forretningen, bærer en høj risiko ved at gøre det. Moderne sikkerhedsmodeller og grundig testforløb er påkrævet og bør ikke undervurderes. Du kan dog fjerne denne risiko ved at udvikle på en no-code platform som Tempus Serva, hvor der allerede er taget hånd om sikkerheds- og rettighedsmodeller.