Om os

Hos TS arbejder vi målrettet på at demokratisere digitalisering. Ved at gøre avanceret no-code teknologi tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder, bliver de i stand til at skabe intuitive brugeroplevelser, der forenkler såvel interne som eksterne processer, og derved accelererer virksomhedens ydeevne og lønsomhed.

NO-CODE SPECIALISTER

Softwareudvikling I forretningens tempo

Hos TS er vi specialister i no-code softwareudvikling og udbyder af TS No-code Platform. Vi løser både store og små udviklingsopgaver af meget forskellig karakter og ofte indenfor højt- specialiserede eller højt regulerede områder. Du kan derfor trygt tage fat i os uanset om du har behov for at få udviklet en kompleks forretningskritisk applikation, eller noget mere simpelt som en Idé-bank, hvor virksomhedens medarbejdere kan indrapportere idéer til forbedringer, nye produkter, services, osv.

Vi er af den overbevisning, at små og mellemstore virksomheder er nødt til at tænke digital tranformation for at overleve, og selvsagt fortjener de samme digitaliserings-muligheder, som verdens største selskaber. I lang tid har low- og no-code teknologi primært været Fortune 500 forundt. Det afspejler sig i de implementerings-omkostninger, licenspriser, funktionalitets-afgrænsninger og det uddannelsesbehov, som kendetegner de markedsledende platforme. Flere af de mindre udbredte platforme, herunder TS No-code Platform er imidlertid er nået et modenhedsniveau, der betyder, at vi kan dække langt størstedelen af de udviklings- og integrations-behov, som virksomheder står med i dag.

Softwareudvikling i forretningens tempo
PARTNERSKABER

Dygtige partnere. Bedre projekter.

TS samarbejder med en række Partnere – virksomheder, der har stærke branche- og/eller fagspecifikke kompetencer, og udnytter denne viden i deres dygtige rådgivning af såvel offentlige som private virksomheder.

Vi bestræber os på, så vidt muligt, at gøre forretning gennem vores partnere. Dette skaber de bedste forudsætninger for at udvikle relevante, intuitive brugeroplevelser og specialtilpassede forretnings-applikationer. Når det er sagt, så spiller kunden altid en central rolle i udviklingsprocessen.

I visse tilfælde arbejder vi dog også direkte med kunden. For eksempel i forbindelse med SaaS projekter, hvor kunden selv ligger inde med specialiseret domæneviden, og ønsker at digitalisere deres services for at udstille disse overfor et større antal interne eller eksterne kunder.

FREMTIDSSIKRING

Fremtidssikre applikationer

Lader du TS og/eller en af vores partnere stå for at udvikle den software din organisation har brug for, er du garanteret en professionel løsning, der leverer på jeres aktuelle behov. Samtidig er du sikret en applikation, der nemt og hurtigt kan ændres eller udvides i takt med at virksomheden vokser og/eller jeres behov ændrer sig. Det kan være, at kunderne stiller nye kommercielle krav, som I ønsker at imødekomme, eller at I bliver mødt med nye compliance krav, som applikationen skal kunne understøtte. I sådanne tilfælde er det godt at vide, at der kan reageres hurtigt. Vi kalder det softwareudvikling i forretningens tempo.

No-code specialister

TS

Som specialister i no-code udvikling er TS positioneret til at hjælpe dig i mål med selv de mest ambitiøse udviklingsprojekter.

Projekt facilitering

Partner

Dygtige partnere kan hjælpe dig med at scope og faciliterer fremtidssikrede software udviklingsprojekter.

Intuitive services

Kunde

Rigtig mange virksomheder sidder på en guldåre af viden, som med fordel kan udstilles som en service.

Da jeg stiftede TS i 2015, var min vision at udvikle en platform, der gør det hurtigt og nemt at udvikle software. Jeg havde ikke drømt om at no-code workflows ville få en så central rolle. I dag taler vores største konkurrenter om en digital workflow revolution. Hos TS arbejder vi målrettet på at demokratisere digitalisering.

Kasper Pedersen
Stifter og CEO

Da jeg stiftede TS i 2015, var min vision at udvikle en platform, der gør det hurtigt og nemt at udvikle software. Jeg havde ikke drømt om at no-code workflows ville få en så central rolle. I dag taler vores største konkurrenter om en digital workflow revolution. Hos TS arbejder vi målrettet på at demokratisere digitalisering.

Kasper Pedersen
Stifter og CEO

Kasper Pedersen CEO

Få tilskud til digitalisering

Vi er ikke tilknyttet ordningen, da vi som platformsudbyder ikke er at betragte som uvildig rådgiver, men vi har rigtig gode erfaringer med at øge digitaliseringsgraden i små og mellemstore virksomheder. SMV:Digital, åbner løbende for puljer, hvor du kan søge tilskud til rådgivning, investering i IT og teknologi eller til udvikling af digitale kompetencer.