Din digitale strategi, ført ud i livet hurtigere end nogensinde

Det kompetitive landskab har ændret karakter. Den analoge bane virksomheder hidtil har spillet på, i deres stræben efter at vinde terræn, er blevet erstattet af en øjeblikkelig global og digital arena. Virksomheder, der udnytter digitalisering og automatisering kan med få greb ændre spillereglerne og styrke deres konkurrenceevne.

Hvordan anvendes Tempus Serva?

Alle vores kunder anvender Tempus Serva’s no-code platform til at realisere et eller flere af nedenstående mål.

No-code

Gør medarbejderne i din organisation i stand til at udvikle deres egne automatiserede processer.

Custom apps

TS platformen giver dig alt hvad du skal bruge for at bygge og redigere dine egne proces applikationer lynhurtigt.

Automatiser processer

Eliminer manuelle arbejdsgange og opnå synlighed og målbarhed for processer.

Strømlign workflows

Gør brug af avanceret teknologi og integration til at optimere forretningens kritiske processer.

Digital transformation

Opnå digital indsigt og skab sammenhæng i relevante processer på tværs af applikationer.

Gå papirløst

Digitaliser formularer og forespørgsler, undgå fejl og få adgang til dine data hvor som helst og fra en hvilken som helst enhed.

UDVIKLING

Forretnings applikationer på rekordtid

Tempus Serva er en robust komponent-baseret udviklingsplatform, der gør det muligt, at digitalisere og automatisere forretningsprocesser lynhurtigt. Ved at nedbryde processer og sagsgange i logiske steps og koble disse til relevante datakilder, kan selv komplekse processer digitaliseres i løbet af få dage eller timer.

EFFEKTIVISERING

Intelligent automatisering

Den intelligente workflow-motor i Tempus Serva bringer automatisering og ML helt tæt på forretningen. Smarte workflows, der automatisk ruter projekter og opgaver gennem relevante funktionsområder i organisationen baseret på tid, status, rettigheder og/eller andre parametre er enkle at sætte op, og gør jer i stand til at aflive gentagelser, reducere manuelle arbejdsgange og i det hele taget arbejde mere effektivt.

SIKKERHED

Data integritet i enhver skala

Tempus Serva platformen kommer med en klippestabil data-motor, der ubesværet håndterer input, validering, visualisering, samt søgning og eksport af imponerende datamængder. Platformen skalerer på linje med andre store enterprise-platforme og har indbygget statistik modul og dokumenthåndtering.

SIKKERHED

Sikkerhed og integration

Foruden den høje elasticitet og robuste data-motor udmærker Tempus Serva sig på datasikkerheden. Sikkerheds-motoren leverer fint granuleret sikkerhed helt ned på attributniveau og/eller som funktion tid eller dataejerskab. Platformen har indbygget multi-faktor brugervalidering, men integrerer også med NemID og andre 3. parts produkter, og håndterer problemfrit deling af data med andre systemer.

USABILITY

Moderne brugeroplevelse

Applikationer bygget på Tempus Serva platformen er fuldt responsive og leverer en intuitiv brugeroplevelse på alle typer enheder. Dybt integreret forretningslogik og avancerede analyse funktioner gør den enkelte bruger i stand til at skabe sig et nuanceret overblik, foretage analyser, og følge performance på tværs af datakilder og processer.