vores partnere

Carve

Carve er et konsulenthus med kompetencer lige fra jurister, til projektledere og IT udviklere. Virksomheden blev etableret i 2013 af konsulenter med solid erfaring fra danske og internationale konsulenthuse. Carve udvikler systemer til understøttelse af produktion, rådgivningsvirksomhed og GDPR projekter.

Link til website

Conscient Systems A/S

Conscient Systems er specialister indenfor IT- og informationssikkerhed. Et lille team af dedikerede konsulenter, arbejder kontinuerligt på at maksimere kundernes afkast på investeringer i informationssikkerhed og teknologi. Conscient Systems hjælper en række private og offentlige kunder med at vælge den rette vej fremad. Kernekompetencer indenfor Microsoft Server-økosystemet og specialist viden om informationssikkerhed, databeskyttelsesret og GDPR gør Conscient Systems i stand til at sikre information ved at kombinere mennesker og teknologi.

Link til website

Cortex Consult A/S

Cortex er en dansk ejet IT-virksomhed, der siden 1998 har hjulpet mindre og mellemstore virksomheder med IT-løsninger. Cortex leverer løsninger, der hjælper virksomheder med at opnå højere produktivitet og dermed øget konkurrenceevne. I 2017 udråbte ComputerWorld Cortex Consult A/S som en af Danmarks bedste IT-virksomheder inden for outsourcing, hosting og drift.
Link til website

Dcide

Dcide er en dansk konsulentvirksomhed, der arbejder med resultatudvikling i private og offentlige organisationer. Kort fortalt hjælper Dcide virksomheder med strategiudvikling og -implementering og med at skabe en effektiv og forandringsparat organisation. Med mere end 15 års erfaring fra både danske og internationale projekter har Dcide udviklet velafprøvede metoder til kortlægning og dokumentation af forretningsprocesser.

Link til website

ECIT Services

ECIT Services (tidligere CapWorks) er et konsulenthus, der har specialiseret sig indenfor: Outsourcing af administrative processer, Interim assistance og administrative tekniske løsninger. Kundeporteføljen spænder over de helt små kunder til C20 virksomheder. ECIT Services arbejder blandt andet med kontraktstyring og digital understøttelse af transfer pricing dokumentation.

Link til case | Link til website

 

Emendo

Emendo er et konsulent hus etableret i 2006, med afdelinger i Danmark, USA, Indien og Tyrkiet. Emendo er stærke på optimering af processer i medicinal industrien, og kan bistå med digitale løsninger på områder med strenge compliance krav.

Link til website

EY

EY er et af de førende rådgivnings- og revisionsfirmaer – både i Norden og globalt. EY yder services til såvel store globale koncerner som mindre og mellemstore virksomheder i den private of den offentlige sektor. EY kan bistå internationale kunder med praktisk talt alle former for konsulentydelser, og kan levere 24/7 support på de leverede løsninger.

Link til website

Future Mind Consulting

Future Mind Consulting er en konsulentvirksomhed med erfaringbase i projektledelse, implementering af ledelsessystemer samt IT-og softwareudvikling. Future Mind Consulting har gennemført en række projekter inden for softwareudvikling, produktgodkendelse herunder medicinsk udstyr og udrulning af ledelsessystemer baseret på ISO 9001 (kvalitetsledelse) og ISO 27001 (informationsikkerhed).

Lund Elmer Sandager

Lund Elmer Sandager er en full-service, advokatvirksomhed, der beskæftiger mere end 100 dygtige og ambitiøse medarbejdere, som i en travl, højteknologisk forretningsverden formår at videreføre gode klassiske dyder som ordentlighed, tilgængelighed og effektiv rådgivning.

Link til website

Nygaard Advisory

Nygaard er specialiseret i strategi processer og produktudvikling, og leverer skræddersyede værktøjer til styring af strategiopgaver.

Link til website

Sprint17

Sprint17 hjælper virksomheder med at gøre bæredygtighed til god forretning, og gør de abstrakte 17 verdensmål (SDG’er) til konkrete handlinger. Med kortlægning af virksomhedens baseline indenfor SDG og et roadmap med handlinger og tilhørende KPI’er, kan virksomhedens ledelse sætte en tydelig retning mod bæredygtig vækst.

Link til website

Storm

Storm er et konsulenthus, der lever og ånder for organisations- og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma. Virksomheden blev etableret i 2002 og har siden hjulpet små og store, offentlige og private organisationer – inden for både produktion og service – med at optimere og effektivisere deres processer, løse komplekse problemer og skabe de varige forandringer. Ved at benytte digitalisering i deres leverancer kan processer optimeres endnu bedre.

Link til website

Bliv partner?

Lad os mødes til en uforpligtende snak og oplev hvordan Tempus Serva kan styrke din forretning.

kontakt os