Citizen Developer – Basic

Citizen Developer Basic kurset lærer du at designe og implementere applikationer på TS No-code Platform. I løbet af kurset bliver deltagerne fortrolige med “Designeren” (backend) og vil komme til at arbejde med forskellige typer front-end-løsninger. Hver deltager bygger sin egen applikation baseret på et selvvalgt brugsscenarie. Det kan være en god idé at gøre sig nogle tanker omkring dette forud for kurset for at få mest mulig udbytte af kurset.

Efter kurset vil deltagerne have opnået viden om data- og flowmodeller, opnå grundlæggende forståelse af relationelle modeller og forskellen mellem logiske og fysiske entiteter, samt kendskab til platformens mest anvendte datatypekomponenter og meget mere. Se læringsmål og færdighedsbeskrivelse i kursusbeskrivelsen.

Deltagere modtager personlige login oplysninger til træningsmiljøet på kursusdagen.

Kurset henvender følgende typer af deltagere:

Primær målgruppe: Forretnings-brugere/udviklere, Interne IT medarbejdere, Konsulenter
Sekundær målgruppe: Udviklere

Aktuelle kursusdatoer

Torsdag 17. juni 2021
Tirsdag 24. august 2021

COVID19 forholdsregler

Af hensyn til både jeres og vores sikkerhed beder vi alle deltagere om at medbringe gyldig corona-test (max 48 timer) eller Coronapas. Dokumentationen kan være både elektronisk eller i papirform. Vi beder alle deltagere om at bære mundbind, når de bevæger sig rundt i bygningen udenfor kursuslokalet og du skal derfor medbringe eget mundbind.

Hvis du ikke opfylder disse krav kan du blive bortvist. I dette tilfælde har du ikke ret til at få kursusgebyret returneret eller ret til at at deltage på en ny kursusdato.

Citizen Developer – Basic Certificering

Deltagere vil efter gennemført kursus modtage certifikat, som dokumentation for det erhvervede kompetence niveau. Alle som har gennemført “Citizen Developer – Basic” kvalificerer til at deltage på “Citizen Developer – Advanced”, og samtidig er det adgangsgivende til Citizen Developer Days.

Sted:
Blokken 15
3460 Birkerød

Varighed:
Èn fuld dag

Pris:
3.450,00

Udstyr:
Laptop, strømforsyning

Tilmelding:
Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående form.

7 + 15 =